(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada onlayn ta’limning afzalliklari yoritilgan. Tadqiqot maqsadi onlayn ta’limning samaradorligi va moslashuvchanligini aniqlash, shuningdek, an’anaviy ta’lim bilan solishtirishdir. Tadqiqot usullari sifatida adabiyotlarni tahlil qilish va ularni tizimlashtirish qo‘llanildi. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, onlayn ta’lim o‘quvchilar uchun ko‘plab afzalliklarga ega, jumladan, moslashuvchanlik, qulaylik va arzon narx. Shu bilan birga, onlayn ta’lim an’anaviy ta’limga qaraganda kamchiliklar ham mavjud. Xulosa qilib aytganda, onlayn ta’lim kelajakdagi ta’limning muhim shakli bo‘lib, doimiy ravishda rivojlanib boradi.