(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada jamoatchilik nazorati va uning shakllarini raqamli axborot texnologiyalari yordamida amalga oshirishning an’anaviy usullardan afzalliklari, davlat hokimiyati va boshqaruvi organlari, ularning mansabdor shaxslari faoliyatining qonuniyligi hamda inson huquq va erkinliklari, qonuniy manfaatlarining inobatga olinishini nazorat qilish va baholashdagi imkoniyatlari milliy qonunchilik va xalqaro tajriba asosida oʻrganilgan.