(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada yosh bolalar, jumladan maktabgacha yoshdagi bolalarning nutqiy kamchiliklarini bartaraf etish va ularni rivojlantirish yo’llari ko’rib chiqilgan.