(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада ғўза қатор ораларига озиқлантириб ишлов беришда ғўза ниҳолларини шикастланишини олдини олиш учун химоя кенглигини аниқлашда тупроқ пичоқ ва қонуссимон ротацион иш органи таъсиридаги деформацияга нисбатан диск таъсирида деформацияланиши ўрганилган.