(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada chinnigulnamolar qabilasining umumiy tasnifi,sistematikasi, shuningdek bu qabilaning ekologiyasi to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.