(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada baliqlar katta sinfining umumiy tavsifi va sistematikasi, suyakli va tog‘ayli baliqlar turkumlari, shuningdek baliqlar katta sinfining ekalogiyasi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.