(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Orol dengizi haqida ma’lumotlar, bu dengizning saqlab qolish uchun olib borilayotgan ishlar va va qurib borishining flora va faunaga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.