(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada kimyo va fizika fani bilan bog‘lab o‘qitish masalalari yoritilgan. Masalan, materiya va energiya, moddaning agregat holatlari, kimyoviy bog‘lanish va kuchlar, kimyoviy reaksiyalar va tezliklar, kimyoviy reaksiyalar, yorug‘lik energiyasini aylantirish, elektr xususiyatlar, bosimning reaksiya tezligiga ta’siri, elektrolizga oid tajribalar olov bilan bog‘liq tajribalar kabi mavzularni o‘qitishda kimyoni fizika bilan uyg‘unlashgan holatda o‘qitish zarurati va ahamiyati keltirilgan