ERONNING TASHQI SIYOSATI - Amirova Mahliyo (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Mazkur maqolada Eronda yuz bergan “Islom inqilobi”dan so’ng rasmiy poytaxt Tehronning boshqa davlatlar bilan aloqalari, Eron va Iroq o’ratasidagi urush sabablari va Misr davlati bilan siyosiy uzoqlashuv holati xorijiy ommoviy axborot vositalari ma’lumotlari asosida yoritib berildi