AHOLI FAROVONLIGINI OSHIRISHDA KREDIT MABLAG'LARIDAN FOYDALANISHNING ILG'OR XORIJ TAJRIBALARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada kredit mablag‘laridan foydalanish bo‘yicha xorij tajribalari va ularning natijasi keltirib o‘tilgan. O‘zbekistonda ham bank kreditlaridan foydalanishda xorij tajribalaridan foydalanish bo‘yicha ko‘rsatmalar keltirilgan. Shuningdek Jahonda tijorat banklari aktivlari tarkibida kreditlar ulushi taqqoslab berilgan.