KREDIT TURLARI VA UNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada kreditning rivojlanish tarixi, nazariy asoslari, ilmiy asoslari keltirib o‘tilgan. Kreditning turlariga aniq va batafsil ma’lumotlar berib o‘tilgan. Kreditning obektiga ko‘ra, to‘lash muddatiga ko‘ra, kredit to‘lash manbasiga ko‘ra, kredit to‘lash foiziga ko‘ra turlari keltirib o‘tilgan.