KREDITNING MOHIYATI, ASOSIY FUNKSIYALARI VA TASHKIL QILISHNING NAZARIY ASOSLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada kredit haqida umumiy nazariy tushunchalar, paydo bo’lishi, rivojlanish tendensiyalari, kredit obekti va subekti ko‘rsatib o‘tilgan. Maqolada kredit haqida umumiy tushunchalarni  to‘liq ilmiy jihatdan ochib berilgan. Shuningdek kreditning vazifalari va zarurligi, kreditning tarixiy rivojlanish bosqichlari asoslangan.