MAKTABGACHA TA'LIM TIZIMIDA INNOVATSION TA'LIM MUHITINI TASHKIL QILISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada ta'lim tizimining bo'g'ini hisoblangan maktabgacha ta'limni tubdan isloh qilish yangi ilg'or innovatsion texnologiyalarni tashkil qilish va bu boradagi ishlarni amalga oshirishda pedagog xodimlarning bilim ko'nikma malakalarini oshirishga qaratilayotgan e'tibor haqida so'z yuritiladi.