HUDUD DEHQONCHILIK MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISH HAJMINI TREND MODELLARI YORDAMIDA PROGNOZLASHTIRISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada eksponentsial, chiziqli, logarifmik, polinom, darajali trend modellari yordamida dehqonchilik mahsulotlari ishlab chiqarish hajmi prognoz qilingan.