EKSPORT FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISHNING XORIJIY MAMLAKATLAR TAJRIBASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy davlatlar tajribasida eksport faoliyatini rivojlantirish yo’llari tahlil etilgan.