LOGOPEDIYA (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqola Logopediya haqida bo’lib, nutqida  nuqsoni bo’lgan bolalarni  nutqini to’g’irlash va davolash, Logopediyaning qanday fanligi , vazifalari  hamda logopedlarning vazifalari haqida.