BOSHLANG’ICH TA’LIMDA RAQAMLI TA’LIM RESURSLARIDAN FOYDALANISHNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada boshlang’ich sinflarida raqamli ta’lim resurslaridan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari, jumladan undan qay maqsadda foydalanish, uning natijaviyligi, foydalanishda qanday muammolar kelib chiqishi, uning boshlang’ich ta’limdagi o’rni haqida fikr yuritilgan.