DAVRIY MATBUOT – ELEKTRLASHTIRISH TARIXIGA DOIR MANBA (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Davriy matbuot o‘tmish tarixni aks ettiruvchi muhim manba sanaladi. Maqolada O‘zbekiston hududida elektrlashtirish jarayonining davriy matbuot sahifalarida yoritilish tarixiy jihatdan ko‘rsatib berilgan