OTA -ONALIK PSIXOLOGIYASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Mazkur maqolada ota-onalik psixologiyasi, ota-onalarning farzandga nisbatan munosabati haqida so’z boradi. Shuningdek ota-onalik bosqichlari va ularda qo’llanadigan texnik usullar va ularning samaradorligi haqida ma’lumotlar beriladi.