OILADAGI IJTIMOIY TARBIYA O‘SMIRLAR DEVIANT XULQ-ATVORI OLDINI OLISH KAFOLATI SIFATIDA (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
ushbu maqolada bola tarbiyasida ota-onalarning umuminsoniylik tamoyillariga amal qilishlari, Psixologiya nuqtai nazaridan, bola ruhiy sog‘lom rivojlanishi va tengdoshlari bilan yaxshi munosabatda bo‘lishi haqida fikr yuritilgan.