“Maktabgacha ta’lim tashkilotida kichik guruh bolalarining nutqini o’stirish metod va vositalari” (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida kichik guruh bolalarida uchraydigan nutq kamchiliklarini bartaraf etishda qo’llanadigan metod va usullarni amaliyotga joriy etish.