ERONNING TASHQI SIYOSATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Mazkur  maqolada  Eronda  yuz bergan  “Islom  inqilobi”dan  so’ng rasmiy poytaxt Tehronning boshqa davlatlar bilan aloqalari, Eron va   Iroq o’ratasidagi urush sabablari  va  Misr  davlati  bilan  siyosiy  uzoqlashuv  holati  xorijiy ommoviy  axborot vositalari ma’lumotlari asosida yoritib berildi