O’smirlik davrida shaxsning shakillanish psixologiyasi. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Mazkur maqolada, o’smirlik davrida shaxs shakillanishining individual va psixologik xususiyatlari, shaxs shakillanishida yuzaga keladigan psixologik va fiziologik o’zgarishlar. «O’tish davri», »Krizis davr», «Qiyin davr» tushunchalari haqida keng fikrlar bayon etilgan.