BOSHLANG'ICH SINFLARDA TEXNOLOGIYA FANINI O'QITISH JARAYONIDA QO’LLANILADIGAN METOD VA VOSITALAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda texnologiya fanining maqsad va vazifalari,o‘quvchilar hayotida tutgan o‘rni va texnologiya darslari jarayonida o'quvchilar qiziqishini oshirishning turli yo'llari haqida fikrlar bildirilgan.