YUNESKO Amir Temur va uning avlod-ajdodlarini ulug’lamoqda (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada xalqaro nufuzli tashkilot YUNESKO tomonidan, shuningdek boshqa buyuk davlatlar ya’ni Amerika, Germaniya, Xitoy, Misr, Pokiston, Eron, Afg’oniston, Turkiya kabi davlatlar tomonidan Amir Temurning jaxonda tutgan o’rni, tarixi va faoliyatiga bo’lgan qiziqishlari, Amir Temur shahsiga ko’rsatgan extiromlarini ko’rishimiz mumkin.