Eng yangi davrda Iroq (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
30 yil muqaddam Iroq Kuvaytni bosib olib, o‘zi uchun halokatli tugashi muqarrar bo‘lgan AQSh bilan qarama-qarshilikni boshlab bergandi. Oq uy o‘shanda ilk bor arab davlatlari ishiga aralashishni boshlagan va bu ish hamon davom etmoqda.