Dunyoqarash va uning shakllari. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
ushbu maqola orqali siz dunyoqarash tushinchasi haqida, uning shakllanishi va vaqtlar o'tib o'zgarishi haqida ma'lumotlarga ega bo'lasiz. Inson bor ekan dunyoqarash o'zgarib boradi.