Fransiya XX asrning ikkinchi yarmi-XXI asr boshida siyosiy ahvoli. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Urushdan so’ng Fransiya davaltining ijtimoiy-siyosiy hayoti.Fransiya davlatining tashqi siyosati,Muvaqqat rejim,To’rtinchi respublika,Beshinchi respublika,Sharl de Goll siyosati,Fransua Mitteran siyosati,Jak Shirak islohotlari haqida.