SUN'IY INTELLEKTDA PYTHONNING (PYTORCH) KUTUBXONASIDAN FOYDALANISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Sun'iy intellekt (AI) bizning yashash va ishlash tarzimizda inqilob qildi va Python AI rivojlanishi uchun mashhur til sifatida paydo bo'ldi. Python-dagi eng mashhur AI kutubxonalaridan biri bu PyTorch bo'lib, u AI modellarini yaratish va o'qitish uchun keng ko'lamli vositalar va imkoniyatlarni taklif etadi. Ushbu maqolada PyTorch, uning asosiy xususiyatlari va sun'iy intellekt sohasida qanday qo'llanilishi haqida umumiy ma'lumot berilgan