Globallashuv sharoitida o‘quvchilar aqliy-ruhiy qiyofasini shaklantirishda muloqot uslublarining ahamiyati (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada Globallashuv sharoitida o‘quvchilar aqliy-ruhiy qiyofasini shaklantirishda muloqot uslublarining ahamiyati tahlil etilgan. Bundan tashqari pedagogik muloqot usulini to‘g’ri qo‘llash orqali, o’quvchilarning odob-ahloqi, ma’lumotlarni o‘zlashtirish bilan bog’liq jihatlari maqolada aks etgan. O‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot usullarining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri atroflicha tahlil etilgan.