ТАЪЛИМ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА ПЕДАГОГИК ХУСУСИЯТЛАР (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ҳозирги замон ўқитувчиси ўз фанини мукаммал билиши, замонавий ахборот технологияларини яхши ўзлаштирган бўлиши, маънавий-ахлоқий пок ва сиёсий дунёқарашини шакллантириш.