BANKLARDA BUXGALTERIYA HISOBI O’ZGACHALIKLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada tijorat banklarida buxgalteriya hisobini ishlab chiqishning maqsad va vazifalariga to’xtalib o’tilgan bo’lib, bunda asosan hisobotni ishlab chiqishga asos bo’luvchi asosiy hujjatlar haqida ham ma’lumotlar berilgan.Bundan tashqari banklarda buxgalteriya hisobining ahamiyati va uning boshqa tarmoqlar bilan o’xshashligi va o’zgachaliklari keltirilgan.