PAXTA TOLASINING RD VA b+ KО‘RSATKICHLARINI HISOBGA OLIB SARALANMA TUZISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada yigirilgan ipning sifatini nazorat qilish maqsadida paxta tolasining HVI uskunasida olingan kо‘rsatkichlarni qо‘llash va tolalar aralashmasining muqobil tarkibini tanlash bo’yicha tavsiyalar keltirilgan