O‘SMIRLARNING O‘Z SOG‘LIG‘IGA BO‘LGAN MUNOSABATINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada o‘smirlik davrida o‘z salomatligiga bo‘lgan munosabatni o‘rganishga qaratilgan. Bunda o‘smir o‘z salomatligiga bo‘lgan munosabatini nazariy o‘rganilishiga doir psixologlarning g‘oyalari ilgari surilgan. Shuningdek, o‘smirlik davrida o‘z salomatliliga munosabatni tarkib topishiga ta’sir etuvchi omillarning roli ochib berilgan.