MADANIYAT SOHASIDA PABLIK RILEYSHNZ (JAMOATCHILIK BILAN ALOQALAR) VA REKLAMA (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Madaniy-ma’rifiy faoliyat ko‘p qirrali jarayon bo’lganligi sababli ijtimoiy hayot, ijtimoiy ong va jamoatchilik fikrining deyarli barcha sohalari bilan chambarchas bog‘liqdir. Madaniyat muassasalari mehnatkashlarning asosan bo‘sh vaqtlari jarayonida faoliyatlarni amalga oshirishlari sababli jamoatchilik fikrini tarkib toptirishda samarali natijalarga erishish imkoniyatlariga egadir. Bu ishni amalga oshirishda jamoatchilik bilan aloqalar hamda reklamaning oʻrni beqiyos. Jamoatchilik bilan aloqalar va reklama barcha sohada rivojlanish asosidir.