"PEDAGOGIK USULDA BOLA TARBIYASI" (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada pedagogikaning umumiy fanlar bilan bog'liqlik darajasi, farzand tarbiyasining samarali usullari haqida ma'lumotlar keltirilgan. Shuningdek ta'lim tarbiya orqali barkamol avlodni voyaga yetkash kabi tushunchalar yoritilgan. Farzand tarbiyasi nechog'lik muhim ekanligi keng tahlil qilingan.