Yuqori malakali mohir sozandalarni tayorlashda konsert ijrochiligi fanining ahamiyati (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada konsert ijrochiligi fanining mashhur musiqiy kommunikativ uchlik: “bastakor – ijrochi – tinglovchi” uchligini birlashtirishni nazarda tutgan holda cholg’u ijrochiligi bo’yicha malakali mutaxassislar tayorlashda muhim ahamiyat kasb etishi bayon etilgan