Zamonaviy musiqa fanlarini o’qitishga doir interfaol metodlar (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Musiqa o’qituvchisi qobiliyatlar psixologiyasini, bola va o’smir shaxsning tipologik hamda yosh xususiyatlarini, ijodiy xususiyatlarining rivojlanish qonuniyatlari va uning eng samarali amalga oshadigan sharoitlarini bilishi zarur.