YOSH AVLODNI TARBIYALASHDA MUASIQANING TUTGAN O‘RNI VA AHAMIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Musiqa tarbiyasi - insonning ruhiy olami, nozik his - tuyg‘ulari, ichki kechinmalari va ijtimoiy faoliyatini boshqarishda yosh avlodga  shodlik va ilhom baxsh etib, ularning aqliy, axloqiy rivojlanishiga, badiiy va ma’naviy tarbiyasiga  ijobiy  ta’sir  ko‘rsatadi.