O`SPIRINLIK DAVRIDA KASBIY MALAKALARNI SHAKILLANISHIDA SHAXSLARARO MUNOSABATNI AHAMIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada o’spirinlik davrida mustaqil kasbiy malakalarni shakllantirishning psixologik omillari haqida so’z boradi. Maqola davomida kasbiy ko’nikma hamda malakalarni shakllantirish uchun muhim bo’lgan metodlar va ularni qo’llash usullari yoritib berilgan.