INNAVATSION TARBIYA TEXNOLOGIYALARINING MAKTABGACHA YOSH DAVRIDAGI BOLALARNI PSIXIK RIVOJLANISHGA TASIRI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maskur maqola talabalarni maktabgacha Yoshdagi bolalarning  psixik taraqqiyoti, bilish jarayonlarining rivojlanishi hamda innavatsion tarbiya texnalogiyalarining maktabgacha yosh davridagi bolalarni psixik rivojlanishiga tasiri shaxs  xususiyatlari haqida ilmiy ma’lumotlar bilan tanishtirish. Maktabga psixologik tayyorgarlik  muammosi yuzasidan nazariy va amaliy bilimlarni shakllantirish.