QISHLOQ XO’JALIGIDA SELEKSIYANING O’RNI VA KELAJAGI. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistondagi urug‘chilik va seleksiya sohasidagi olib borilayotgan ishlar, ulardagi yutuqlar, dehqonchilik sohasidagi yangiliklar, urug‘chilik va seleksiya to‘g‘risidagi qonun va ular ijrosini ta’minlash bo‘yicha olib borilayotgan ishlar, urug‘chilik va seleksiyasidagi davlat tomonidan yaratilgan shart-sharoitlar haqida batafsil bayon etilgan.