Qushqo’nmas o’simligi to’g’risida umumiy ma’lumotlar,xo’jalikda va tibbiyotda ishlatilishi (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada qushqo’nmas o’simligining dorivorlik xususiyatlari , morfalogiyasi va yetishtirish texnalogiyasi bo’yicha kerakli tavsiyalar berilgan.