AQLI ZAIF O‘QUVCHILAR DIQQATINI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA KENGAYTIRILGAN METODIK TAVSIYALAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada yordamchi maktab o‘quvchilarining diqqat jarayonidagi nuqsonlarni korreksiyalash metodikasi yoritilgan. Unda vizualizatsiya, sensorli o‘yinlar va innovatsion yondashuvlar orqali bolalarning kognitiv faolligini oshirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.