RAQAMLI IQTISODIYOTGA OʻTISH DAVRIDA MASOFAVIY TALIM XIZMATLARINI BOSHQARISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning jadal rivojlanishi sharoitida masofaviy ta’lim xizmatlarini boshqarishning nazariy va amaliy jihatlari tadqiq etiladi. Muallif ta’lim tizimini raqamlashtirishning asosiy tendensiyalari, masofaviy platformalarni joriy etishdagi boshqaruv muammolari va ularning yechimlarini tahlil qilgan. Maqolada masofaviy ta’lim sifatini oshirishda innovatsion menejment usullaridan foydalanish hamda AKT infratuzilmasini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ilgari surilgan.