YOSHLAR ONGIDA MILLIY IDENTIFIKATSIYA VA VATANPARVARLIK TUYG‘USINING O‘ZARO BOG‘LIQLIGI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada yoshlar ongida milliy identifikatsiya shakllanish jarayoni hamda uning vatanparvarlik tuyg‘usiga ta’siri psixologik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Shaxsning o‘z millatiga mansublik hissi, milliy qadriyatlarni anglash va ularga hurmat bilan munosabatda bo‘lishi yoshlarning ijtimoiy faolligi hamda fuqarolik pozitsiyasini shakllantirishda muhim omil hisoblanadi.