SEMIZLIK. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Maqolada semirishning etiologik omillari, asoratlari, kasallikni tashxislash, davolash va oldini olishning zamonaviy usullari muhokama qilindi.