KICHIK BIZNESNING RAQAMLI IQTISODIYOTDA O’RNI VA VAZIFASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Raqamli iqtisodiyotda kichik biznes va xususiy tadbirkorlini rivojlantirish va bozor iqtisodiyotiga bosqichma bosqich yo’l bilan amalga oshiralayotgan iqtisodiy islohotlar. Bu maqsadga muvofiq mamlakatimiz rahbari tomonidan bir qancha subsidiyalar va imtiyozlarning berilishi kichik biznesni samaradorligini oshirishga albatta xizmat qiladi.