URAN QAZIB OLISH JARAYONLARIDA ISHLATILADIGON BIOFLOKULYANTLAR TAHLILI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Maqolada uran qazib olish jarayonlarida ishlatiladigon bioflokulyantlar tahlili olib boriladi. O‘zbekiston hududida qazib olinayotgan uran konarida mahalliy bioflokulyantdan foydalanish va boshqa flokulyantlardan farqini tahlil qilishni ko’rib chiqamiz.