MUAMMONING QOʻYILISHI. MUAMMONI ISHLASH VA RIVOJLANTIRISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Zamonaviy dunyoda hech bir ish kichik bo’lsada muammosiz hal bo’lmaydigandek tuyuladi. Muammolarni hal qila olish qobiliyati kishidagi vaqt va  boshqa qayta topilmas narsalarni tejab qolishga yordam beradi.